Zuiderstraat 2-4, Blokzijl
Reserveren

Beleef de Weerribben in stijl

Beleef Weerribben-Wieden op een unieke manier vanuit onze eigen sloep tijdens dit unieke arrangement bij Sluiszicht Blokzijl. Geniet van dit prachtige natuurgebied onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl uw privé-schipper u de mooiste plekjes laat zien en u meeneemt in de historie van de Weerribben.

Het luxe sloep-arrangement is te boeken vanaf 4 personen. Bij boekingen voor meer dan 10 personen, gaat u op pad in meerdere sloepen.

  • Ontvangst bij Sluiszicht met koffie/thee en een Blokzijler Brok.
  • 2,5 tot 3 uur rondvaren door de weerribben
  • Per boot een eigen schipper die u de mooiste plekjes van de weerribben laat zien, en uitleg geeft over dit prachtige gebied
  • Een luxe borrelplank aan boord
  • Gekoeld bier, fris en wijn beschikbaar aan boord
  • Na uw rondvaart afsluiten met een heerlijk diner? Vraag naar de mogelijkheden!

Het arrangement is te boeken voor €300,- plus €15,- per persoon per uur. Voor meer informatie over het arrangement neemt u contact op met Sluiszicht Blokzijl.

Of neem contact op via het onderstaande formulier

Sloep arrangement

Varen, fietsen en wandelen zijn ideale manieren om het gebied van Nationaal park Weerribben Wieden te verkennen. Een combinatie hiervan wordt mogelijk gemaakt door tijdens uw wandeling of fietstocht een (vaar)rit te maken met de EcoWaterLiner. Zo ziet u Nationaal park Weerribben Wieden van haar mooiste kant.

De Eco-Waterliner vertrekt vanuit het centrum van Blokzijl en vanaf de Hylkemaweg in Giethoorn. Na vertrek uit Blokzijl vaart de EcoWaterLiner via de Beulakerwijde richting Sint Jansklooster en weer terug naar Blokzijl. Vanaf Giethoorn wordt dezelde route gevaren, maar dan in omgestelde richting.

Sluiszicht Eten & Drinken
Zuiderstraat 2-4
8356 EA, Blokzijl

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag: gesloten
Donderdag & vrijdag: 16:00 tot 22:00
Zaterdag & zondag: 11:00 tot 22:00